Jó formában lévő ellenfélhez utazunk

Csütörtökön Sopronban zárjuk a 2021-es évet.

Idegenbeli mérkőzéssel búcsúzunk a 2021-es esztendőtől, a 15. fordulóban ugyanis a Sopron KC vendégeként lépünk pályára.

A Szolnok ellen aratott nagyszerű győzelem másnapján már a csütörtöki meccs volt fókuszban, nem volt sok ideje tehát felkészülnie soron következő ellenfeléből csapatunknak. A Sopron egy hetet pihenhetett erre a találkozóra a Zalaegerszeg magabiztos legyőzését követően – egyébként is az A csoport legjobb formájában lévő csapat a soproni, amely zsinórban öt győzelemnél jár, ezzel pedig ugyanolyan mérleggel, 7 győzelemmel és 7 vereséggel áll a csütörtöki mérkőzés előtt.

Ellenfelünknél egyébként kereken egy éve vizitáltunk utoljára, 2020. december 30-án pedig 80–70-es győzelmet arattunk az akkor szintén Kosztasz Flevarakisz által vezetett soproniak ellen. A szezon közben ugyanis edzőt váltott az SKC, november 3-án még Braniszlav Dzunics vezetésével játszott ellennünk a Sopron az újszegedi sportcsarnokban, amelyet azonban már ismét a görög szakember vezet.

A hétfői extra játékot nem egyszerű megismételni, de hasonlóra lehet szükség ahhoz, hogy megállítsuk a remek formában lévő SKC-t.

A csütörtökön 18 órától kezdődő mérkőzést Győrffy Pál Attila, Söjtöry Tamás Ferenc és Makrai Márton vezetik majd, ellenőrként Hartyáni Zsolt működik közre.

(Fotó: Karnok Csaba, Délmagyarország)