Jöhet az első idegenbeli

A Kaposvár vendégeként folytatjuk a bajnokságot.

Szombaton első idegenbeli bajnokit játsszuk a 2018/19-es szezonban. Elsőként annak a Kaposvári KK-nak leszünk vendégei, amely az első játéknapon kereken 100 pontot dobott az újonc TF-nek: a somogyiak ellen a legutóbbi négy tétmérkőzésünket elveszítettük, és a nyári felkészülés során is vereséget szenvedtünk a KKK ellenében. Utoljára 2017 áprilisában, itthon tudtuk legyőzni aktuális ellenfelünket: akkor 88-77-re győztünk a Kaposvár ellenében, három hónappal korábban pedig idegenben is győzni tudtunk.

Ahogy telik az idő, egyre többet dolgozhat együtt a teljes keret, ez pedig mindenképp jó jel lehet a hétvégi bajnoki előtt is. Ellenfelünk kerete a közelmúltban tovább bővült, hiszen az Alba Fehérvártól szerződtették a hármas poszton bevethető Markovic Lukát – a Delfineknél pedig az évek óta meghatározó szerepet betöltő Marko Spica mellett egy ismerős arcot is felfedezhetünk, hiszen a bolgár Ivan Lilov a 2016-17-es szezonban csapatunkat erősítette.

A szombati mérkőzés 18 órakor kezdődik a kaposvári sportcsarnokban, a találkozót Földházi Tamás, Balog György és Győrfy Ruben vezeti.