Jön a harmadik meccs

Kedden este Szombathelyen folytatódik a negyeddöntő.

Szombaton sikerült egyenlítenünk, így 1–1-ről folytatódik a három győzelemig tartó negyeddöntő, kedden 19.45-től újból az Arena Savariában találkozunk a Falcóval.

A második meccsen egyértelműen előreléptünk védekezésben, és jól járt a labda is, így nagyot küzdve tudtunk egalizálni. A Falco otthonában persze várhatóan egy hasonlóan kemény meccs vár ránk, de megmutattuk, a legjobbak ellen is képesek vagyunk a kemény, harcias játékra – erre is szükségünk lesz kedden este, ha előnnyel szeretnénk visszatérni.

– Elképesztő sok energiát adtak nekünk a szurkolóink, ezúton is köszönjük, hogy ilyen hangulatot teremtettek. Reméljük, kedden is minél többen el tudnak bennünket kísérni, persze Szombathelyen más lesz a hangulat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnehezítsük a Falco dolgát. A támadásaink mindkét eddigi meccsen rendben volt, a különbség a védekezésünkben volt, próbálunk kedden is hasonlót nyújtani hátul – mondta a meccs előtt Szatmári Zsombor, csapatunk játékosa.

A kedden 19.45-kor kezdődő mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti, a találkozót Praksch Péter, Frányó Péter és Csabai-Kaskötő Brigitta vezetik majd.

(Fotó: Szabó Luca, szeged.hu)