Jön a hazai szezonzáró

Idei utolsó hazai mérkőzésünket játsszuk szombaton.

Szombaton 18 órától utoljára lépünk pályára ebben a szezonban az újszegedi sportcsarnokban: ellenfelünk a Kaposvár csapata lesz.

A szerdai győzelmet követően immáron ötös győzelmi szériában vagyunk, ellenfelünk pedig éppen ellenkező sorozatot produkált, hiszen az előző öt mérkőzését elveszítette. Persze, fontos megjegyezni, hogy a somogyiaknál meccsek óta csak két légiós, Hughes és Gabric szerepel, így főképp a magyar fiatalok kapnak szerepet. Szerdán a Nyíregyháza tudott nyerni a KKK otthonában 80–75-re, legutóbb pedig mi is megtettük ezt, közel egy hónapja, április 22-én ugyanis 88–81-re nyertünk a Kaposvár vendégeként az alsóházban – az alapszakaszban viszont mindkét meccset a somogyiak nyerték, február 5-én, emlékezetes, hosszabbításos mérkőzésen szenvedtünk vereséget soros ellenfelünktől.

Akár még meg is nyerhetjük az alsóházi küzdelmeket, ehhez azomban a hátralévő két meccsünket mindenképp meg kell nyerni, miközben az Oroszlány és a Paks maximum egyet nyerhet – a két csapat éppen egymással csatázik szombaton az ASE csarnokban.

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzést Fodor Attila, Rácz Zsolt Róbert és Gál János vezetik, a mérkőzés ellenőre Balogh László György. Az újszegedi sportcsarnok (6726 Szeged, Temesvári körút 33.) pénztára meccskezdés előtt egy órával nyit, és csak készpénzzel lehet fizetni. A felnőtt jegy 2000 Ft, a diák és a nyugdíjas jegy 1000 Ft-ba kerül.

(Fotó: Faragó Imre)