Jön a sorozat utolsó állomása

A négy meccsből álló idegenbeli szériát Kecskeméten zárjuk le.

Az erőltetett, négy idegenbeli meccsből álló novemberi menet utolsó mérkőzését játsszuk pénteken: az Alba, a Pécs és a Körmend után a Kecskemét otthonában lépünk pályára.

Ezúttal is egy olyan ellenfélhez látogatunk, amely eddig még nem kapott ki a saját csarnokában: a KTE mind a három eddigi hazai találkozóját megnyerte, ráadásul legutóbb megszerezte első idegenbeli sikerét is, miután legyőzte a TF Budapest együttesét. Ellenfelünk így 4-4-es győzelem-vereség mutatóval a tabella nyolcadik helyén áll.

A két csapat az utóbbi időszakban rendre szoros és izgalmas csatákat vív egymással: minden bizonnyal most sem lesz ez másképp. Az elmúlt hetek sikertelenségei után az is plusz motivációt jelenthet a pénteki találkozón, hogy ezt a meccset háromhetes szünet követi a magyar válogatott világbajnoki selejtezői miatt, így nyilvánvalóan felértékelődhet, milyen eredménnyel indulunk neki ennek a három hétnek. A pénteken 17.30-kor kezdődő mérkőzést Győrffy Pál Attila, Praksch Péter és Pozsonyi László vezeti.