Jön az első hazai edzőmeccs

A DEAC lesz az ellenfelünk szombaton 16 órától, a meccs előtt nyári érkezőnkkel, Mokánszki Milánnal beszélgettünk.

A Nyíregyházától érkezett nyáron a csapatunhkoz Mokánszki Milán: a 2004-es születésű kosaras a héten már kettős terhelésben részesült, hiszen megkezdődtek a tanulmányai a Szegedi Tudományegyetem jogi karán is.

Nagyon gyorsan sikerült a beilleszkedés, úgy érzem, a csapat az első pillanattól kezdve befogadó volt. Rengeteget fejlődtem az elmúlt időszak alatt is, ez is a legfőbb célom idén. Az idősebb játékosoktól, így Bognár Kristóftól, Zsíros Pétertől igyekszem sokat tanulni, de mindenki segítőkész – mondta az első hetek tapasztalatairól Mokánszki Milán.

Az elmúlt hétvégén csapatunk megvédte címét a PVSK-Matro kupán, szombaton pedig először léphet pályára az újszegedi sportcsarnokban a felkészülési időszakban, amikor is 16 órától a DEAC lesz az ellenfelünk, a találkozót ingyen tekinthetik meg szurkolóink.

Nagyon jól játszottunk Pécsett. Persze voltak, és lesznek is hibáink, de azon vagyunk, hogy ezeket edzésről-edzésre kijavítsuk. Rengeteg pozitívum volt a pécsi tornán, úgy érzem, előreléptünk az előző edzőmeccsekhez képest. A DEAC ellen bizonyára más hozzáállással megyünk neki, de bizakodóak vagyunk egy újabb sikert illetően – tette hozzá Mokánszki Milán.

(fotó: Gémes Sándor)