Kassim hamar beilleszkedett

Mindkét eddigi mérkőzésén jól teljesített amerikai légiósunk.

Az Alba Fehérvár elleni győzelem alkalmával először láthatták szurkolóink hazai pályán Kassim Nicholsont: a január elején érkezett kosaras győzelemmel mutatkozhatott be a szegedi közönségnek.

– Nagyszerűen éreztem magam az első hazai meccsemen! Remek csapatmunkát végeztünk az Alba ellen, és kiváló volt a hangulat a csarnokban. Örülök, hogy így alakult, mert megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek még akkor is, ha egy nagyon erős csapat az ellenfél. Azt gondolom, ez a győzelem sokat jelenthet a szezonunk hátralévő részére – összegzett amerikai légiósunk, Kassim Nicholson.

Kassim egyhónapos szerződéssel szerepel csapatunkban, és az első két meccsén egyaránt remek játékot nyújtott. Körmenden 23 pontig és hat lepattanóig jutott, míg az Alba ellen egy 15 pontos, 10 lepattanós dupla-duplát produkált.

– Igen, én is úgy érzem, jól sikerült a beilleszkedésem, és szerettem is volna bizonyítani az idekerülésemet követően. Nem volt nehéz dolgom, mert nagyszerű srácokkal dolgozhatok együtt a pályán, és azon kívül is hamar egy hullámhosszra kerültünk. Azon vagyok, hogy hasonlóan teljesítsek a következő meccseken is.

Szombaton egy roppant fontos meccs vár ránk, hiszen ahhoz a Budapesti Honvédhoz látogatunk, amely hozzánk hasonlóan szintén négy győzelemmel áll a tabellán.

– Úgy kell folytatnunk, ahogy az Alba ellen a második félidőben játszottunk. Ha olyan keményen játszunk, kontrolláljuk az eladott labdákat és a csapatjátékunk is hasonló lesz, mint legutóbb, akkor biztos vagyok benne, hogy győzelemmel térünk haza Budapestről – tekintett a következő meccsünkre légiósunk.

(Fotó: Faragó Imre)