Kecskeméten törnénk meg a rossz szériát

Pénteken este televíziós meccset játszunk.

A Kecskemét vendégeként folytatjuk a bajnokságot pénteken 20 órától, a mérkőzést pedig az M4 Sport is élőben közvetíti.

Nem vagyunk jó passzban, miután legutóbb a Zalaegerszegtől is kikaptunk, már hét mérkőzésre nyúlt nyeretlen sorozatunk. Ellenfelünk két vereség után érkezik majd erre a meccsre, ők szintén a ZTE-től kaptak ki legutóbb még az ünnepek előtt, majd azt megelőzően Sopronban maradtak alul. Mindezzel együtt is 13 lejátszott meccs után 7-6-os mérleggel a tabella hetedik helyéről várhatja a folytatást a KTE.

Aktuális ellenfelünkkel szemben is egy olyan meccset játszottunk az odavágók során, amelyet akár meg is nyerhettünk volna, ám a jó kezdés után több hibát követtünk el, így vereséget szenvedtünk. Október 9-én, szezonbeli első hazai meccsünkön 77–69-re kaptunk ki a Kecskeméttől, amelyet idegenben legutóbb 2021 februárjában győztünk le, akkor 99–95-re tudtunk nyerni a Messzi István sportcsarnokban.

Ahogy játékosunk, Desmond Washington is rávilágított, fontos lesz, hogy végig megmaradjon a koncentrációnk, mert csak így lehet majd esélyünk a péntek esti meccsen is. Szerdán megérkezett közénk Kassim Nicholson is, az amerikai légiósunk játékára ugyanakkor még várni kell, mert a szerb szövetség nem továbbította időben a dokumentumokat a FIBA felé, így még Nicholson még nem léphet pályára pénteken este.

A 20 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, azon szurkolóink, akik elutaznak a helyszínre, készpénzzel tudják megváltani a belépőjegyüket, a pénztár 18.30-kor nyit, a felnőtt belépőjegy 1500, a diák és a nyugdíjas belépő 1000 forintba kerül. A mérkőzést Kapitány Gellért, Papp Péter és Minár László Balázs vezeti.

(Fotó: Faragó Imre)