Kezdődik a párharc az A csoportért

A play-out első meccsén újból a TF Budapestet fogadjuk.

Véget értek az alsóház küzdelmei, innentől viszont komoly tétre megy a játék, hiszen a play-out tétje nem más, minthogy melyik csapat maradhat bent az NB I/A csoportjában. A két győzelemig tartó párharcban ellenfelünk a TF Budapest csapata lesz.

Tehát ismét azzal a fővárosi csapattal találkozunk, amelyet az alsóház utolsó fordulójában, múlt hét pénteken idehaza 31 ponttal sikerült legyőznünk. Hozzá kell tegyük, az egy tét nélküli meccs volt, ez viszont várhatóan egy merőben más lélektannal bíró találkozó lesz – viszont az akkor mutatott teljesítmény remek alapot adhat a szombati mérkőzésre is.

Nem szabad azonban elbíznunk magunkat, és a találkozót megelőzően erre hívta fel a figyelmet Andjelko Mandics vezetőedző is.

– Képesek vagyunk a még jobb játékra, bár ezúttal a számszerű végeredmény nem számít, csupán az, hogy győzzünk. Nem szabad, hogy teherként fogjuk fel, hogy mi a tét ebben a párharcban, hanem épp ellenkezőleg, mindez plusz motivációt kell, hogy adjon nekünk. Nem állhatunk úgy hozzá, hogy ellenfelünknek rossz napja volt, ennyit engedtünk nekik. A legfontosabb, hogy most nyerjünk, csak utána gondolunk a budapesti mérkőzésre. Szükségünk lesz szurkolóink biztatására, remélem, minél többen kilátogatnak a meccsünkre, és közösen érjük el a győzelmet – mondta Andjelko Mandics.

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésre a belépés ingyenes, azonban arra kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre, ne legyen gond a bejutással. A mérkőzést Kapitány Gellért, Farkas Gábor és Török Róbert sporttársak vezetik, míg ellenőrként dr. Páli Kálmán működik közre.