Kezdődik az utolsó etap

Az Oroszlányt fogadjuk szerdán este.

Véget ért a szünet, jönnek a visszavágók az alsóházi rájátszásban: az utolsó öt forduló kezdeteként szerdán 18 órától az Oroszlányt fogadjuk.

Április eleje óta harmadjára találkozunk az OSE-val, még az alapszakasz utolsó fordulójában 85–63-ra nyertünk az újszegedi sportcsarnokban, a play-out első körében viszont kikaptunk az MVM-OSE Lions otthonában. Az Oroszlány jól kezdte a play-outot, hiszen a szünet előtti öt mérkőzését egyaránt megnyerte, így a bentmaradásért már nem kell izgulnia.

Ez a kérdés számunkra is eldőlhet szerdán, ehhez le kell győznünk az OSE-t, miközben a Nyíregyháza vereséget szenved hazai pályán a Pakstól, ebben az esetben már holnap bebiztosítjuk tagságunkat az A csoportban. Az utolsó, kiesést jelentő helyen álló nyírségiekkel szemben négy, a Honvéd előtt pedig három győzelem az előnyünk az utolsó öt meccs előtt.

Szerdán velünk szurkolnak majd a Szegedi Szakképzési Centrum József Attila Általános Iskola és Szakképző Iskola diákjai, akiket egy közös testnevelés-órán látogattunk meg nemrég, majd meghívtuk a diákokat az OSE elleni mérkőzésre.

Az újszegedi sportcsarnok (6726 Szeged, Temesvári körút 33.) pénztára meccskezdés előtt egy órával nyit, és csak készpénzzel lehet fizetni. A felnőtt jegy 2000 Ft, a diák és a nyugdíjas jegy 1000 Ft-ba kerül.

(Fotó: Faragó Imre)