Körmendre utazunk szombaton

Újabb idegenbeli kihívás előtt állunk.

Folytatódik az előzetesen is roppant nehéznek tartott idegenbeli menet: következik a harmadik felvonás, szombaton este az Egis Körmend otthonában lépünk pályára.

Hasonlóan a Pécshez, a Körmend sem kapott még ki saját csarnokában ebben a szezonban: a vasiak mind a négy hazai meccsüket megnyerték, legutóbb saját közönségük előtt az Alpok Adria Kupában is győzelmet arattak kedden a szlovákiai Lendva ellen.

Csapatunk kerete várhatóan szombaton sem lesz teljes, hiszen Juhos Levente sérülése egyelőre nem jött rendbe, Bonifert Bendegúz és Mike János problémája sem valószínű, hogy engedné a játékot számukra szombaton. A pécsi meccsen közel 30 percen át mutatott játékra alapozhatunk, hiszen a PVSK vendégeként csak a legvégén dőlt el a találkozó, csak közben meg kellene fékezni a Körmendet támadásban, hiszen Ferencz Csabáék a második legtöbb pontot dobták a bajnokságban.

A novemberben esedékes négy idegenbeli meccsből eddig mindkettőt elveszítettük, és az esélyek ezúttal is ellenfelünk mellett szólnak – szombaton kiderül, sikerül-e meglepnünk a körmendieket. A 18 órakor kezdődő találkozót Benczur Tamás, Balog György Attila és dr. Mészáros Balázs vezeti.