Közel a visszatérés

Közös tesiórával és jótékonysággal is készülünk. Másfél hónap után újból hazai meccset játszhatunk.

Hosszú ideje nem játszhattunk az újszegedi sportcsarnokban: október 27-e, a DEAC elleni győztes találkozó óta nem szerepeltünk hazai pályán. A novemberi hónap négy idegenbeli meccsel telt és sikerélmény nélkül telt: bár többször szoros csatát vívtunk, de ezekből nem tudtunk jól kijönni.

Azonban hamarosan véget ér ezt az időszak – december 15-én, a háromhetes válogatott szünetet és a négy novemberi meccset követően a Jászberény ellen újból itthon szerepelünk. A korábbi edzőnk, Nikola Lazics által irányított gárda elleni összecsapás kiemelten fontos lehet, nem csupán a közelmúlt, hanem a ránk váró feladatok miatt is, hiszen ezt követően igen sűrű lesz a program, két hét alatt négy meccset is játszunk a 2018-as év végéig.

A Jászberény elleni meccsre egy közös testnevelés-órával hangolódunk: médiapartnerünkkel, a Délmagyarországgal szervezett akció keretén belül jövő szerdán, december 12-én a tápéi Bálint Sándor Általános Iskola tanulóinak tartunk testnevelés-órát.

A szombati meccs előtt az advent és a jótékonyság is szerepet játszik: jótékonysági akciót szervezünk a Mátrix közhasznú alapítvány számára, így várjuk a szurkolók felajánlásait, várjuk a tartós élelmiszereket, ruhákat, édességeket, hogy így segítsünk a rászorulóknak.

Jövő szombaton tehát újból itthon: 18 órától jön a Jászberény elleni bajnoki, ahol nagy szükség lesz a szegedi közönség támogatására is!

(Fotó: delmagyar.hu / Karnok Csaba)