Lezárhatjuk a szezont

Másfél hét alatt harmadjára találkozunk a TF Budapesttel.

Szerdán 18 órától következik az A csoportos tagság megőrzéséért vívott play-out második mérkőzése: két hazai találkozót követően ezúttal a fővárosban találkozunk a TF Budapest csapatával.
Az idény során eddig kétszer játszottunk a Ludovika Arénában, ám mindkétszer vereséget szenvedtünk: harmadjára azonban ha sikerülne győzni, akkor lezárnánk a párharcot, és bebiztosítanánk helyünket a következő szezonra is a legjobbak között. A két győzelemig tartó párharcban 1-0-ra vezetünk, viszont ha harmadjára sem jönne össze a győzelem, akkor szombaton az újszegedi sportcsarnokban következne a csata harmadik állomása.
Bizakodhatunk, hiszen a legutóbbi meccsen javarészt az történt a pályán, amit szerettünk volna: több mint húsz ponttal is vezettünk, és kontrolláltuk a meccset. A szezonban nem először játszottunk már hasonlóan a TF ellen, ezt a játékot kellene átültetnünk a szerdai mérkőzésre is.
A győzelem tehát azt jelentené, hogy megvan a bennmaradás, és egyben véget is ér a szezon: fordított esetben viszont jönne egy élet-halálról döntő mérkőzés, amit újra itthon játszhatnánk.

A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzést Cziffra Csaba, Tözsér Dénes és Csabai-Kaskötő Brigitta vezeti majd, míg ellenőrként Dr. Gincsai János működik közre.

(Fotó: Faragó Imre)

Ezt várja a meccstől Marko Boltics!