Lezártuk a szezont

Csapatunk hétfőn a Gellért Szabadidőközpontban búcsúzott a 2023-24-es idénytől.

Csapatunk számára szombaton, Kaposváron zárult a 2023–24-es szezonban a tétmérkőzések sora. Ebben az idényben összesen 39 tétmérkőzést játszottunk, mindent egybevéve 18 győzelem és 21 vereség a mérlegünk – az éremkollekciónk pedig egy egy ezüsttel bővült, hiszen két év elteltével ismét második helyen végeztünk a magyar kupában.

Miközben a bajnoki döntő negyedik mérkőzése zajlott, csapatunk a Gellért Szabadidőközpontban tartotta évzáró rendezvényét. Az este folyamán kiderült, a Falco KC Szombathely lett az idei aranyérmes, a bajnokot pedig az egész szezon során csak csapatunk tudta kétszer legyőzni: 2023. október 21-én hazai pályán a bajnokságban, míg 2024. április 6-án a magyar kupa elődöntőjében, Budapesten arattunk győzelmet a szombathelyiek ellen.

A hétfő esti évzárón klubunk ügyvezetője, Kerpel-Fronius Balázs mondott köszönetet mindenkinek a szezonban elvégzett munkájáért, valamint gratulált a csapatnak az idei teljesítményhez. Kitért rá, örül, hogy a Szedeák híres öltözői jó hangulata idén is megvolt, és nagyszerű közösség formálódott ebben a szezonban is a csapatnál.

Klubunk elnöke, Kardos Péter ajándékot nyújtott át támogatónknak, Gellért Ákosnak, a Naturtex Kft. tulajdonosának, aki vendégül látta csapatunkat az évzárón.

A háttéremberek munkájának megköszönése mellett egy búcsúzónk is volt, munkatársunk, Wéber Zita 11 év után távozik, őt egy örökös VIP-bérlettel ajándékozta meg klubelnökünk.

A közös vacsorával lezártuk a 2023–24-es idényt, ezúton is köszönjük mindenkinek, aki követett bennünket a szezon során – ősszel folytatjuk!