Melyik irányba indulunk el?

Az Oroszlány otthonában játszunk tévés meccset.

A Zalaegerszeg elleni hazai sikert követően szombaton 20 órától az Oroszlány vendégeként folytatjuk a bajnokságot: a mérkőzést az M4Sport + is élőben közvetíti.

Mint ismert, októberben hazai pályán maradtunk alul és szenvedtünk fájó vereséget aktuális ellenfelünktől – az OSE pedig egy győzelemmel gyűjtött nálunk kevesebbet, így igen fontos lesz a szombati bajnoki, hiszen ha sikerülne visszavágnunk, akkor kissé leszakíthatnánk ellenfelünket.

Oroszlányban ugyanakkor ez nem a legegyszerűbb feladat. Idegenben viszont ebben az idényben már négyszer is nyerni tudtunk – csakúgy, mint hazai pályán, azaz a szombati bajnokin az a kérdés is eldől, az azonos hazai-idegenbeli mérleg után (négy-négy győzelem és öt-öt vereség) merre indul meg az idegenbeli mérlegünk.

A héten légióst cseréltünk, Jesse Hunt helyett az amerikai Rashun Davis szerepel a keretünkben – nemrég az Oroszlány külföldi kontingense is változott, hiszen a korábban nálunk is szerepelt Milos Miliszavjlevics helyét a szlovén Blaz Mesicek érkezett, aki 14 ponttal járult hozzá a legutóbbi, Kecskemét elleni győzelemhez.

A szombaton 20 órakor kezdődő bajnokit az M4 Sport+ élőben közvetíti, a találkozót Benczur Tamás, dr. Mészáros Balázs és Makrai Márton vezeti majd. A meccsre érkező szurkolóink csak online tudnak jegyet vásárolni a találkozóra, amelyet ezen a linken tudnak megtenni.