Mucza Tamás: tesszük a dolgunkat tovább

A Szolnok elleni győzelem után kérdeztük a mind a hat dobását értékesítő játékosunkat.

Zsinórban a negyedik sikerünket szereztük meg csütörtökön, miután 93–86-ra legyőztük a Szolnoki Olajbányászt. A harmadik negyedben felépített nagy előnyünkhöz Mucza Tamás triplákkal járult hozzá.

Ahogy telik az idő, egyre jobban összeszokunk, tisztázódnak a szerepek védekezésben is támadásban is. Egyre agresszívabb a védekezésünk, jól járatjuk a labdát, kezd összeállni a játékunk, és reméljük, így játszunk majd a folytatásban is. Nagyon fontos, hogy a félidő után ne maradjunk bent az öltözőben, ez a Szolnok ellen sikerült, hiszen remek harmadik negyedet produkáltunk. A záró játékrészben úgy éreztem, egy kicsit elfáradtunk, de szerencsére volt akkora előnyünk, hogy ne legyen gond a meccs végén – összegzett Mucza Tamás, aki 19-es VAL-értéket produkált a csütörtöki győztes bajnokin, miután 100%-os dobásmutatót produkált (2/2 tripla, 4/4 büntető) és két gólpasszal, valamint remek védőmunkával is hozzájárult a Szolnok elleni sikerhez.

Csapatunk legközelebb szombaton a Körmend vendége lesz, a 17 órától kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti. 5 győzelemmel és 2 vereséggel a tabella harmadik helyéről várhatjuk majd a szombati meccset, míg a Körmend 4–3-as mérleggel a hetedik helyen áll.

Nem lesz egyszerű mérkőzés, főleg idegenben, hiszen teljesen más lesz a hangulat, a körmendi szurkolók előtt kemény dolgunk lesz. Mi azonban mindent elkövetünk a győzelemért, ugyanúgy tesszük a dolgunkat, ahogy eddig, és megpróbáljuk megnyerni a meccset Körmenden is – mondta nyáron érkezett játékosunk, aki kitért rá: úgy érzi, a pályán kívül nagyon hamar összeállt az idei csapat, ez pedig már látszik a pályán is.

Elég csak a kispad megmozdulásait is figyelni, kiváló a hangulat, nagyon jó emberek alkotják a csapatot. Szeged egy nagyon szép város, jól érzem magam, és szeretek is itt lenni! – zárta Mucza Tamás.

(Fotó: Faragó Imre)