Negyedik helyen végeztünk Kaposvárott

Az Orosz László-emléktornán szerepeltünk.

A VIII. Orosz László emléktornán játszottunk pénteken és szombaton: a pénteki elődöntőben vereséget szenvedtünk a Pécstől, így a helyosztók során a harmadik helyért játszhattunk a Kaposvárral.

A KKK ellen sem állt rendelkezésre Juhos Levente, akinek kisebb sérülése miatt nem akart kockáztatni a szakmai stáb, és Révész Ádám sem tudott játszani. Sokáig ugyan vezettünk a bronzmeccsen, Darrel Davis remekül játszott – az utolsó negyedet is előnyből várhattuk, azonban a Kaposvár Hendlein kosarával már fordítani tudott. Az utolsó percekben mindkét oldalon a fiatalok kaptak lehetőségek, ekkor egy magabiztosabb előnyre tett szert a Kaposvár, és végül meg is nyerte a meccset, ezzel eldőlt, hogy negyedik helyen zártuk a tornát.

Ez volt a felkészülés utolsó állomása, jövő szombaton már a bajnoki címvédő Szolnok érkezik az újszegedi sportcsarnokba az NB I/A csoport első fordulójában.

VIII. Orosz László emléktorna, bronzmeccs

Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 85-75 (17-22, 20-16, 21-24, 27-13)

Kaposvár: Johnson 16, Lilov 10/6, McCray 2, Hendlein 23/3, Spica 10. Csere: Hock 15/9, Bogdán -, Puska 2, Harazin 7, Baki -.
Szedeák: Boltics 8, Wirth 4, Green 9/3, Davis 21/9, Sulovics 14/3. Csere: Mayer 6/6, Goldring 3/3, Bonifert 4, Varga -, Vágvölgyi 4/3, Kerpel-Fronius 2.

Andjelko Mandics: – Sajnos ezúttal sem játszhattunk teljes kerettel, de két jó mérkőzésen vagyunk túl. Mindenki lehetőséget kapott, várjuk a bajnoki rajtot.

(Fotó: pvsk-panthers.hu)