Negyedikek lettünk Kiskunfélegyházán

Elveszítettük a bronzmeccset a Kecskemét ellen.

A Kecskemét ellenében játszhattunk a IV. Félegyházi Pékség Kupa bronzmérkőzését a szombati napon.

Gyakorlatilag végig futottunk az eredmény után, bár a harmadik negyed közepén feljöttünk három pontra, de szinte végig vezetett a meccsen – végül az utolsó pár percben növelte 10 pont fölé a különbséget. Csapatunkból Nenad Sulovics emelhető ki, a center az egész mezőny legeredményesebbje lett 24 pontjával, amit nyolc lepattanóval, három gólpasszal és nyolc kiharcolt faulttal tett teljessé.

Ezzel tehát a negyedik helyen zártuk a kiskunfélegyházi tornát, legközelebb pedig szerdán, a Szpartak Szabadka vendégeiként lépünk pályára.

IV. Félegyházi Pékség kupa, bronzmérkőzés

Naturtex-SZTE-Szedeák – KTE Duna-Aszfalt 63-78 (17-18, 14-20, 19-20, 13-20)
Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna. Vezette: Kapitány Gellért, Hervay Tibor, Radnóti Miklós.
Szedeák: Boltics 2, Wirth 7/3, Davis 4, Green 14/6, Sulovics 24. Csere: Kerpel-Fronius, Mayer, Bonifert 4, Varga Á., Vágvölgyi 8. Edző: Andjelko Mandics.
Kecskemét: Juan’Ya Green, Deraszimovics 21/9, Dramicanin 10/3, Wittmann 16/9, Karahodzic 8. Csere: Molnár M. 8, Dimics 7, Molnár D., Kucsera, Fülöp, Plézer. Edző: Forray Gábor.

Andjelko Mandics: – Sokkal jobb meccs volt a mai, mint a tegnapi, igazi bajnokit játszottunk. Akadtak jó periódusaink, amikor jól játszottunk. Nem kifogásként, de ma sem volt teljes a keretünk, viszont kintről most sem dobtunk jól. A Kecskemét elleni meccs már elfogadható volt, nagyjából ott tartunk, ahol kell, de persze még időre is van szükségünk.