Nem ez lesz a legfontosabb

A szezonban játszunk még a TF Budapesttel, de azoknak a meccseknek nagyobb tétje lesz.

Szombaton a TF Budapest vendégei leszünk az alsóház harmadik fordulójában.

Az alsóház küzdelmei már nem ígérnek sok izgalmat, hiszen az eddigi két forduló alatt eldőlt, hogy a Kaposvár és az Alba Fehérvár biztosan bent marad, míg csapatunk a fővárosi ellenfelével játssza majd a két győzelemig tartó play-outot. Ebből a szempontból tehát különösebb tétje nem akad a szombati találkozónak sem, hiszen az is biztos, hogy nálunk lesz a pályaelőny, mivel a TF már nem tud megelőzni a győzelmek számát tekintve – mégsem lehet mondani, hogy egy tét nélküli meccs várna ránk a Ludovika Arénában.

Már csak azért sem, mert decemberben kikaptunk a TF-től, az akkor még Merim Mehmedovic által irányított budapesti csapat így szerezte meg első A csoportos győzelmét. Van miért tehát visszavágni: ráadásul a play-out előtt közel sem mindegy, hogy a két csapat milyen meccseket játszik egymás ellen, és milyen állapotban érkezik meg majd a mindent eldöntő párharcra.

A szombaton 18 órakor kezdődő találkozón Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor és Nagy Viktor lesznek a játékvezetők, míg ellenőrként Bodrogváry Iván József működik közre.

(Fotó: Frank Yvette / delmagyar.hu)

Ezt várja a szombati mérkőzéstől Kerpel-Fronius Gáspár!