Oroszlányban folytatjuk

A szezon utolsó előtti mérkőzésén történelmi tettnek számítana a győzelmünk.

Kecskeméti győzelmünknek köszönhetően bebiztosítottuk tagságunkaz az A csoportban, így különösebb tét nélkül várhatjuk a szezon utolsó hetét.

Ez a pár nap két idegenbeli meccset tartogat számunkra, előbb szerdán az Oroszlány otthonában lépünk pályára.

Az Oroszlány sem eshet már ki a szezon végén, miután az eddigi nyolc mérkőzése során (hasonlóan hozzánk) négy győzelmet és négy vereséget tud felmutatni, a hozott pontok alapján pedig jelenleg is vezeti az alsóházi tabellát. Még mi is odaérhetünk a kilencedik helyre, ám ehhez az is kell, hogy nem csak szerdán, hanem szombaton, a Kaposvár otthonában is nyerjünk, miközben az OSE elveszíti a szezonzáró meccsét Körmenden – ebben az esetben az egymás elleni eredmények miatt még lehetnénk kilencedikek, hiszen az Oroszlányt hazai pályán legutóbb kereken 20 ponttal legyőztük a playout során.

Idegenben viszont még nem sikerült nyernünk az OSE ellen, mind a négy eddigi mérkőzésünket elveszítettük, így különösebb tét ide vagy oda, nem lesz egyszerű dolgunk a Krajnyik Akác sportcsarnokban.

A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzést a MindiGO Sport élőben közvetíti. Szurkolóink csak online, ezen a linken keresztül válthatják meg a jegyeket a szerdai meccsre, helyszíni jegyárusítás nem lesz.

(Fotó: Faragó Imre)