Oroszlányban zárjuk az első kört

A középszakasz odavágóinak utolsó meccse következik szerdán.

Féltávjához érkezik a középházi középszakasz szerdán, az oroszlányi mérkőzésünk lesz ugyanis a negyedik találkozó, amit ebben a szakaszban játszunk: ugyanakkor egy kiemelten fontos meccs lesz a szerdai, hiszen egy győzelemmel megdupláznánk előnyünket az OSE-val szemben, míg egy vereség esetén azonos mérlegről várhatnánk az utolsó négy mérkőzést.

A DEAC elleni győzelmet követően szerdán 18 órától az Oroszlány otthonában folytatjuk. Az OSE ellen idén nem tudtunk még nyerni, októberben hazai pályán, majd januárban idegenben is vereséget szenvedtünk aktuális ellenfelünkkel szemben.

Az Oroszlány egy vereség után érkezik erre a meccsre, hiszen legutóbb a Kaposvár vendégeként kikaptak: igaz, előtte magabiztosan győzték le a Kecskemétet, és Debrecenből is győztesen tudtak távozni.

Egyre élesedik a küzdelem a rájátszást jelentő pozíciók egyikéért, ezért pedig sokat tehetünk szerdán, hiszen ha nyerni tudnánk az OSE otthonában, akkor két győzelemre ellépnénk tőlük – egyúttal egyetlen győzelemre megközelítenénk a jelenleg a középházat vezető, ám szerdán szabadnapos Kecskemétet.

A szerdai fordulót követően (amelyben a DEAC a Kaposvárt fogadja a másik találkozón) hétvégén nem játszanak majd a csapatok, április 27-től pedig jön a középszakasz újabb négy meccse, ahol eldől, melyik három csapat lehet ott a play-offban.

(Fotó: Frank Yvette, Délmagyarország)