Ott folytatnánk, ahol abbahagytuk

Pénteken a Paks érkezik az újszegedi sportcsarnokba.

Az idei bajnokságban első győzelmünket idegenben szereztük meg: a kaposvári sikert követően pénteken folytatódik a bajnokság számunkra, amikor a második hazai mérkőzésünkön az Atomerőmű SE lesz az ellenfelünk. A paksiak új edzővel, Szrecsko Szekulovics-csal valamint négy új légióssal, köztük macedón válogatott játékossal és több, komoly tapasztalattal rendelkező kosarassal vágtak neki az új szezonnak. Az első mérkőzésüket egy ponttal veszítették el Jászberényben (91-90) majd nagyon magabiztosan győzték le az újonc TF Budapest együttesét.

– Ez csak egy meccs volt a sok közül, én pedig 40 percet játszhattam, hiszen Révésznek kisebb sérülése volt – emlékezett vissza a múlt szombati győzelemre csapatunk centere, Nenad Sulovics, aki közel állt a tripla-duplához, hiszen 14 pontja mellett 10 lepattanót és nyolc gólpasszt jegyzett a somogyiak vendégeként. – Ilyenkor természetes, hogy nagyobb számokat hoz az ember, de fontos kiemelni, hogy mindenki jól játszott, csapatsikert arattunk, ennek lett az eredménye a kaposvári győzelem – fogalmazott Sulovics.

A pénteki találkozót a két csapat egy évvel ez előtt, az alapszakaszban vívott szegedi mérkőzéséhez hasonlóan most is közvetíti az M4 Sport: akkor 32 ponttal győztük le az ASE-t, remélhetőleg most is Szedeák-győzelmet láthat majd ország-világ, köszönhetően a tévéközvetítésnek. – A Paks egy nagyon jó csapat, kiváló külföldiekkel és remek magyar játékosokkal. Ha ugyanazt a 120%-ot nyújtjuk, amit Kaposváron, akkor jó eredményt érhetünk el – tette hozzá Nenad Sulovics.

A pénteki Naturtex-SZTE-Szedeák – Atomerőmű SE mérkőzés 18 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban. A pénztárak 17 órakor nyitnak, így a drukkerek már egy órával a kezdés előtt megválthatják jegyeiket, és bérletvásárlásra is lesz lehetőség. A mérkőzést Kapitány Gellért, Söjtöry Tamás és Major Ádám vezeti.

(Fotó: kosarsport.hu)