Sokat segítettek a társak Naznak

Amerikai légiósunk mesélt az eddig nálunk töltött időszakáról.

Két hete csatlakozott csapatunkhoz Nahziah Carter: az amerikai játékos a DEAC elleni hazai mérkőzésen debütálhatott a Szedeákban, legutóbb Szolnokon pedig 16 pontot szerzett.

– A csapattársaim sokat segítettek, hogy otthon érezzem magam. Ez az első tapasztalatom, hogy milyen profiként élni Európában, így nem volt egyszerű helyzet, de sokat köszönhetek a srácoknak. Az elmúlt időben pedig egy kicsit a várossal is tudtam ismerkedni – összegzett Carter.

Naz a szabályok miatt viszont egy mérkőzést kihagyott, hiszen a Nyíregyháza elleni találkozón nem játszhatott, mert a mérkőzés eredeti időpontjában még nem volt csapatunk tagja.

– Furcsa helyzet volt, de hát ez a szabály. Amennyire tudtam, igyekeztem a többieket a kispadról segíteni. Ami a játékomat illeti, azt gondolom, képes vagyok még jobb teljesítményre. Nem vár ránk könnyű meccs szombaton sem, de keményen kell játszanunk, és meglátjuk, ez mire lesz elég – tette hozzá amerikai légiósunk.

Ahogy Naz is rámutatott, szombaton 18 órától hazai pályán folytatjuk a bajnokságot, amikor is a címvédő Falco érkezik az újszegedi sportcsarnokba.

(Fotó: Kamenik Balázs)