Stabilabb alapokon a Szedeák

Magasabb szintre emeli a Szedeákkal 17 éve működő támogatását a SOLVO, amely a közelmúltban egy bostoni székhelyű, egészségügyi kutatásokkal és laborszolgáltatásokkal foglalkozó multinacionális cég magyarországi leányvállalata lett Charles River Laboratories Hungary Kft néven.

– A SOLVO Zrt. a Szegedi Tudományegyetemmel együtt a legrégebbi támogatónk, a kezdetektől, 2006 óta segíti a munkánkat. Amíg a SOLVO egy szegedi, Béke utcai “garázscégből” egy nemzetközi gyógyszeripari szolgáltató lett, a Szedeák eközben az NB II-ből bajnoki bronzéremig, kupaezüstig és nemzetközi indulásig jutott, mondhatjuk tehát, hogy a sikereinket kéz a kézben értük el. Végtelenül büszke vagyok arra, hogy a 17 éve élő kapcsolatunkat most még tovább erősítettük és mindent megteszünk, hogy bebizonyítsuk, rászolgálunk a bizalomra – jelentette ki dr.Kardos Péter, a Szedeák elnöke.

A SOLVO Zrt. ugyan beolvadt a Charles River Laboratories Hungary Kft-be, de gyógyszeripari szolgáltatásait a világ valamennyi részén továbbra is SOLVO márkanév alatt értékesíti. A szegedi laboratóriumban a munka változatlan formában folyik, a működést ügyvezető igazgatóként továbbra is Duda Ernő irányítja.

– Amerikai, és ráadásul bostoni cégként mi is állhatna hozzánk közelebb a sportban, mint a kosárlabda! Ezer szállal kötődünk a Szegedi Tudományegyetemhez, a Szedeák ezek közül az egyik, számunkra is nagyon fontos kapcsolat. Szeretnénk kifejezni, hogy ide, ehhez a szegedi közösséghez tartozunk, innen nőttünk ki, és itt szeretnénk még nagyobb eredményeket elérni. 17 éve támogatjuk a klubot, mert számunkra is fontosak azok az értékek, amiket ők képviselnek. A csapat eredményei mellett nagyra értékeljük azt a munkát, amit a klubnál dolgozó szakemberek elvégeznek a profi és az utánpótlás sportban egyaránt. Örömmel látjuk, hogy a szurkolói bázis is egyre szélesebb. Bízom abban, hogy a most megkötött megállapodás a korábbinál is stabilabb alapot jelenthet a szegedi férfi kosárlabdázás számára – mondta Duda Ernő ügyvezető igazgató.