Szombaton már pályára lépünk

Jön az első edzőmeccs, a MAFC elleni találkozó előtt Mucza Tamással beszélgettünk az eddigi tapasztalatairól.

Kicsit kemény volt az elmúlt két hét, de jól érzem magam a klubnál. Árpi kemény edzéseket tart, de nagyon jó feladatokat végzünk, minden rendben van – kezdte csapatunk új játékosa, Mucza Tamás annak kapcsán, hogy az elmúlt időszakban Pelyhe Árpád erőnléti edzőé volt a főszerep az alapozó időszakban.

A szezon első edzésén a közös foci alkalmával bombagólt szerzett új szerzeményünk, de mint elárulta, nincs komolyabb labdarúgó-múltja, csak nagy ritkán, a barátaival focizott korábban.

Egy-két barátom játszott már Szegeden, így valamennyire ismertem a várost. A több játéklehetőség miatt érkeztem a Szedeákhoz, és úgy érzem, hamar meg is találtuk a közös hangot a srácokkal, egy remek, családias hangulat van a klubnál – mondta az első tapasztalatokról az Oroszlányból érkezett kosaras.

Szombaton viszont már jön az első tesztmeccs, 17.30-tól a MAFC otthonában nyitjuk az előszezont.

Mindenki várja már, hogy megmutassuk, milyenek is vagyunk. A lábak nem lesznek a legfrissebbek, az biztos, de ennek nem is most van itt az ideje.

Ami pedig a későbbieket illeti, a tavalyi top négyben végzett gárdák közül hárommal, a ZTE-vel, a Falcóval és az Albával is találkozunk a bajnokság első négy fordulója során.

Erős kezdés vár majd ránk, de meg kell próbálnunk megoldani. Az fix, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de mindent megteszünk a siker érdekében – zárta Mucza Tamás.

(Fotó: Kamenik Balázs)