Tavaly sikerült

A ZTE ellen törnénk meg rossz szériánkat.

Ezúttal egy teljes hetünk volt a felkészülésre, a kaposvári vereséget követően egy héttel lépünk pályára, szombaton 18 órától hazai pályán a Zalaegerszeg lesz az ellenfelünk.

A két csapat ellentétes utat járt be az elmúlt hetekben, hiszen csapatunk elmúlt három mérkőzését elveszítette. A tabella utolsó helyén álló Zalaegerszeg ugyanakkor legutóbbi két találkozóját megnyerte, miután odahaza győzte le a Kecskemétet és az Oroszlányt is.

– Nem vagyunk jó ritmusban, de nem temetem a csapatot. Ami ez előtt történt, azzal szabad már foglalkoznunk, előre kell tekintenünk, hiszen minden meccs nagyon nehéz. Veszélyes meccs vár ránk, hiszen az ellenfelünk két győztes meccs után, biztosan nagyobb önbizalommal érkezik hozzánk. Hazai pályán nekünk ezt a meccset mindenképpen meg kell nyernünk – mondta a meccset megelőzően Simándi Árpád, csapatunk vezetőedzője.

Legutóbb 2020 ősz végén volt arra példa, hogy három meccset elveszítsünk egymás után, akkor a DEAC-Szolnok-Paks triótól kaptunk ki, majd ezt a szériát éppen egy Zalaegerszeg elleni hazai meccs szakította meg, amit 2020. december 5-én 97–83-ra megnyertünk. Remélhetőleg ezúttal is sikerül lezárnunk a rossz szériát szombaton, ismét a ZTE ellen!

Csapatunkból mindenki egészséges, teljes kerettel várhatjuk a zalaiak elleni találkozót.

A szombaton 18 órakor kezdődő találkozót Földházi Tamás, Frányó Péter és Szilágyi Bálint vezetik majd, míg ellenőrként Balogh László György működik közre.

(Fotó: Török János, Délmagyarország)