Tévés meccsel folytatjuk

Ezúttal már Simándi Árpád irányítja csapatunkat a szombati mérkőzésen.

A magyar válogatott világbajnoki selejtezői miatt egyhónapos szünet következik a férfi kosárlabda NB I./A csoportos bajnokságban: előtte azonban szombaton 17.45-től a DEAC vendégei leszünk, a mérkőzést pedig az M4 Sport is élőben közvetíti.

Mint ismert, hétfőn lemondott csapatunk vezetőedzője, Szrecsko Szekulovics, így Debrecenben már Simándi Árpád vezetésével futnak ki a fiúk. A szombati ellenfelünk eddig kilenc bajnokit vívott meg, ami alatt öt győzelmet és négy vereséget könyvelhetett el.

Ismerősből nem lesz hiány, hiszen a hajdúságiak vezetőedzője, Milenko Topics korábban csapatunk másodedzője volt, míg mostani segítője, Andjelko Mandics vezetőedzőként dolgozott a Szedeáknál. Sőt, a keretben is vannak ex-szegediek, Kerpel-Fronius Gáspár és Djordje Dzseletovics éppen a nyáron igazolt tőlünk a DEAC-ba, míg a múlt szezon folyamán Bognár Kristóf járt be ellentétes utat.

A nyáron tovább erősödő debreceniek ellenében nem vár ránk egyszerű mérkőzés, ugyanakkor mégis kellemes emlékekkel térhetünk vissza Debrecenbe, hiszen májusban itt szereztük meg a bajnoki bronzérmünket. Ez persze már a múlt, azóta jónéhány változás bekövetkezett mindkét csapatnál – a szünet előtt pedig igen fontos lehet, ki és milyen érzésekkel töltheti ezt az egy hónapot.

A szombaton 17.45-kor kezdődő mérkőzést Tőzsér Dénes, Frányó Péter és Balog György Attila vezetik, a mérkőzés ellenőre pedig Gorka Szabolcs Zsombor lesz.