Tévés meccsel folytatjuk

Vasárnap 16 órától az Oroszlány lesz az ellenfelünk hazai pályán.

Ezúttal egy teljes hetünk volt készülni a következő bajnokira: azt követően, hogy legutóbb Zalaegerszegen megszereztük idénybeli első győzelmünket, vasárnap szeretnénk behúzni az első hazai sikert is.

Ezt az Oroszlány ellen tehetjük meg, az MVM-OSE Lions lesz ugyanis az ellenfelünk a következő fordulóban. Az OSE eddig 2 győzelmet és három vereséget tud felmutatni. Aktuális ellenfelünk legutóbb Kecskeméten kikapott (74–72), viszont van már idegenbeli győzelme is, miután Kaposvárról tudott győztesen távozni (63–68).

Ellenfelünknél egy ismerős játékost is felfedezhetünk, hiszen csapatunk korábbi légiósa, Milos Miliszavjlevics vasárnap vendégként fut majd ki a pályára.

Az elmúlt időszakban hazai pályán mindkét alkalommal legyőztük az Oroszlányt: sőt, mindkétszer 91–84-re, ez lett a végeredmény ugyanis 2019. decemberében, és pár nap eltéréssel egy évvel ez előtt is, tavaly október 27-én ugyanis szintén 91–84-re nyertünk – az előző kiírásban ugyanakkor az alapszakasz második mérkőzésén hosszabbításban kaptunk ki az OSE-tól.

Ebben a szezonban eddig egyszer játszottunk szurkolóink előtt: a Kaposvár ellen egy rossz első félidőt követően hiába fordítottunk húszpontos hátrányból, végül a vendégek örülhettek, azaz első hazai győzelmünket szeretnénk megszerezni vasárnap délután.

A vasárnap 16 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, a belépés pedig védettségi igazolványhoz kötött. A 18 éven alattiak egy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be a csarnokba.

A találkozót Cziffra Csaba, Söjtöry Tamás és Sörlei Attila vezetik majd, a találkozó ellenőre pedig Bodrogváry Iván lesz.

(Fotó: Faragó Imre)