Tíz nap után folytatjuk

Aranyvasárnap a Sopron vendégei leszünk.

Kisebb szünet után folytatódik számunkra a bajnokság, hiszen azok után, hogy múlt csütörtökön legyőztük az Oroszlányt, vasárnap a Sopron vendégeként lépünk pályára.

Ellenfelünk sokban hasonlít ránk, hiszen hasonlóan hozzánk, 2-9-es mérleggel áll a tabellán, és a szezon során már edzőt is cseréltek, hiszen Sabáli Balázst a görög Kosztasz Flaverakisz váltotta. A keretben is akadtak változások az SKC-nál, érkezett az amerikai irányító, James Kinney, valamint a négyes poszton bevethető litván játékos, Tauras Jogéla is csatlakozott a Sopron keretéhez.

Legutóbb bravúros sikert arattak a Pécs otthonában, viszont odahaza még nem tudott nyerni ellenfelünk: négy vereséggel áll eddig, ami a hazai mérleget illeti. Ellenfelünk számára is fontos lenne a győzelem, hiszen aki nyer, az lépéselőnybe kerül a másikkal szemben.

Csapatunk zsinórban elveszített öt meccs után legutóbb nyerni tudott, így jobb hangulatban készülhetett a vasárnapi mérkőzésre. A kerettagok közül Kerpel-Fronius Gáspár már edz, de visszatérésére még várni kell, a többiek várhatóan egészségesen várják a vasárnapi mérkőzést.

Az első idegenbeli sikerünk sokat érne, ami a folytatást illeti, ám a legutóbb mutatott játék jó alapot jelenthet a soproni mérkőzésre is.

A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzést Praksch Péter, Csabai-Kaskötőg Birgitta és Balog György sporttársak vezetik, míg ellenőrként Várhalmi Zsolt működik közre.

(Fotó: Frank Yvette)