Új irányító érkezett

Milos Miliszavljevics csapatunk új irányítója.

Megvan második légiósunk a következő szezonra: klubunk szerződtette a 25 éves irányítót, Milos Miliszavljevicset.

A 193 centis játékost karrierje során több balszerencse sújtotta. A Spartak Suboticában nevelése előbb a spanyol első ligás Laboral Kutxában szerepelt az előidényben, majd az NBA előszobájába, a D-Leagueben szereplő Santa Cruz Warriorshoz került, ahol 21 meccset játszott, viszont álmai kapujában elszakadt a keresztszalagja.

A műtét után a spanyol első osztályú Manresában játszott, ahol a legjobb bajnokiján 19 perc alatt 13 pontot dobott a Real Madridnak, majd egy balszerencsés ütközés alkalmával eltört a bokája. A felépülést követően a szerb Mega Leksnél kezdte a 2016-17-es idényt, majd az akkori ügynöke tanácsára néhány meccs után a belgrádi Dynamic-hoz igazolt. Itt visszanyerte a formáját, majd a 2017-18-as szezon végén egy meniscus műtétre volt szüksége.

A Dynamic kondicionáló edzője siettette a visszatérését, így nem teljesen egészségesen kezdett el játszani – ezért saját kérésére szerződést bontottak vele annak érdekében, hogy a teljes 2018-19-es szezont a lábai megerősítésére fordítsa. Gyógytornászt, kondícionáló edzőt, kosárlabda edzőt és termet is fizetett annak érdekében, hogy 100%-os legyen visszatérése, így márciusra játékra kész állapotba került.

– Nagyon örülök, hogy a Szedeák játékosa lehetek, és a magyar bajnokságban bizonyíthatok. Bízom abban, hogy jó idényünk lesz és meg tudunk felelni az edzői stáb valamint a közönség elvárásainak. A szurkolóink sokat segíthetnek majd a céljaink elérésében. Amit személyesen ígérhetek: minden labdáért harcolni fogok, igyekszem attraktívan játszani és a lehető legtöbb győzelemhez segíteni a csapatot! – mondta a bejelentést követően új játékosunk, akivel egy plusz egyéves szerződést kötöttünk.

(Fotó: Dynamic Belgrade)