Újabb hazai meccs vár ránk

A Nyíregyháza elleni meccset a hölgyek ingyen tekinthetik meg.

A DEAC elleni elveszített mérkőzést követően máris itt az újabb kihívás, szerdán 18 órától ugyanis ismét hazai pályán játszunk, ellenfelünk ezúttal a Nyíregyháza lesz.

Legutóbb kihagytunk 12 büntetőt, és hullámzó volt a játékunk, így hiába volt esélyünk a végén, nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. A Nyíregyháza ellen sem férhet bele ennyi kihagyott büntető, ugyanakkor ez az a találkozó, amelyet mindenképpen meg kell nyernünk az alapszakaszból hátralévő mérkőzések közül – hiszen minden győzelemnek nagy tétje lehet az alapszakasz végére, mivel nem mindegy, hanyadik helyen kezdhetjük majd meg az alsóházi rájátszást.

Egy szerdai győzelemmel megelőzhetnénk a Budapesti Honvédot a győzelmek számát illetően, és az Oroszlány két sikerre kerülne tőlünk – az OSE-val pedig majd az utolsó fordulóban, hazai pályán még találkozunk.

Szerdán nem léphet pályára új légiósunk, Nahziah Carter, hiszen a szabályok értelmében az a játékos, aki a meccs eredeti időpontjában (február 15.) nem volt a keret tagja, nem játszhat a pótolt mérkőzésen, így Naznak ki kell hagynia a Nyíregyháza elleni találkozót.

Ellenfelünk legutóbbi négy mérkőzését elveszítette, legutóbb a Körmend tudott győzni a szabolcsiak otthonában, ahol egyébként mi is győzelmet arattunk még tavaly novemberben, a két csapat szezonbeli első meccsén. (78–86).

Hölgy drukkereinket a nőnap alkalmából ingyenes belépéssel köszöntjük, így a szerdán 18 órától kezdődő mérkőzést ingyen tekinthetik meg.

Az újszegedi sportcsarnok (6726 Szeged, Temesvári körút 33.) pénztára meccskezdés előtt egy órával nyit, és csak készpénzzel lehet fizetni. A felnőtt jegy 2000 Ft, a diák és a nyugdíjas jegy 1000 Ft-ba kerül. A 18 órakor kezdődő mérkőzést Papp Péter, Farkas Gábor és Fodor Attila vezetik, míg a találkozó ellenőre dr. Páli Kálmán lesz.

(Fotó: Kamenik Balázs)