Újabb idegenbeli kihívás

Péntek este a Kecskemét otthonában lépünk pályára.
A Falco elleni idegenbeli mérkőzést követően ismét egy idegenbeli mérkőzés vár csapatunkra: pénteken 18 órától a Kecskemét vendégei leszünk.

Ezen a találkozón már nem lesz ott Stefan Balmazovics: a nyáron érkezett légiósunkkal szerződést bontottunk, így távozik a csapatunktól.

Szintén hiányzik majd a keretből Wirth Ádám, aki térdsérülést szenvedett az egyik edzésen, így rá sem számíthat a szakmai stáb. Kerpel-Fronius Gáspár bokasérülése gyógyul, az ő játékára viszont van esély pénteken este.

A Kecskemét 7-8-as győzelem-vereség mutatóval áll a bajnokságban: legutóbb Pécsett kaptak ki, ezt megelőzően pedig a Paks tudott nyerni a Messzi István Sportcsarnokban – ami már csak azért is nagy szó, mert az atomvárosiakon kívül eddig ezt csak a Falco tudta megtenni ebben a szezonban.

Nem ígérkezik könnyűnek tehát a visszavágás, hiszen októberben az újszegedi sportcsarnokban győzni tudott a Kecskemét – márpedig ahhoz, hogy elkezdjünk felzárkózni az előttünk álló csapatokhoz, mindenképp szükségünk lenne az ilyen idegenbeli győzelmekre is.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzést Kapitány Gellért, Farkas Gábor és Pozsonyi László sporttársak vezetik, míg ellenőrként Várhalmi Zsolt László működik közre.