Újabb idegenbeli meccs

A Kaposvárhoz utazunk szerdán.

A szombati, Falco elleni találkozót követően újabb idegenbeli mérkőzés vár csapatunkra: szerdán ugyanis a Kaposvár vendégei leszünk.

Elveszítettük veretlenségünket, de mindezt emelt fővel tehettük: óriási csatában, hosszabbítást követően kaptunk ki Szombathelyen. Hamar itt a folytatás, hiszen szerdán már egy újabb idegenbeli meccs, a Kaposvár elleni mérkőzés vár ránk.

A KKK eddig szintén három meccset játszott a szezonban: az első találkozón hosszabbítást követően maradt alul Kecskeméten, és legutóbb is vereséget szenvedett, vasárnap a Körmend otthonában kapott ki Fekete Ádám csapata, amelyben három olyan kosaras is szerepel, akik korábban nálunk játszottak. A szegedi nevelésű Révész Ádám mellett egyaránt az előző szezonban nálunk játszó Milos Miliszavjlevics és Morris Curry is már a somogyiaknál játszik az új szezonban – akik egy győzelmüket a Jászberény ellen, hazai pályán könyvelhették el.

– Nem volt könnyű a meccs után, mert nagyon közel voltunk ahhoz, hogy legyőzzük a Falcót, de úgy érzem, a hajrában mindenki követett el hibákat, így én is. Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatra, hiszen több volt ez, mint tisztes helytállás. Mo-t és Milost ismerjük a Kaposvárból, belőlük könnyebb lesz felkészülni. A Kaposvár általában hazai pályán veszélyesebb, mint idegenben, és biztos vagyok benne, hogy jobban játszanak majd, mint vasárnap, viszont ha mi is úgy teljesítünk, mint legutóbb, akkor van esélyünk nyerni – mondta a meccs előtt Kerpel-Fronius Balázs, csapatunk játékosa.

A szerdai meccs után hétvégén nem játszunk, a Pécs lett volna az ellenfelünk, de a PVSK az első hét meccsének elhalasztását kérte. Az viszont eldőlt, hogy kedden, október 27-én újra hazai pályán szerepelünk, ekkor pótoljuk ugyanis az Oroszlány elleni, korábban elmaradt mérkőzésünket.

A szerdán 18 órától kezdődő Kaposvár–Naturtex-SZTE-Szedeák mérkőzést Cziffra Csaba, Minár László és Nagy Viktor sporttársak vezetik, míg ellenőrként Hartyáni Zsolt működik közre.