Újra Szombathelyen játszunk

Jön az elődöntő harmadik meccse.

A keddi második mérkőzést követően pénteken 18 órától következik az elődöntő harmadik találkozója: 1–1-ről folytatódik a három győzelemig tartó párharc.

Legutóbb múlt hét szombaton jártunk az Arena Savariában, amikor ugyan többször is visszajöttünk tízpontos hátrányból, de végül a Falco 25 ponttal nyerte a meccset, és megszerezte a vezetést. Ezt sikerült kiegyenlítenünk kedden, saját közönségünk előtt – most pedig eldől, ki kerül újra előnybe a szériában.

– Ahogy halad a párharc, egyre nehezebb lesz. Nagy újdonságot nem tud mutatni egymásnak a két csapat, viszont a játékosok fáradnak fejben és fizikailag is. Nincs sok idő a regenerálódásra a két meccs között, ez is nehezíti a dolgunkat. Kedden jól játszottunk, a végsőkig harcoltunk, bízom benne, hogy hasonló meccset tudunk játszani most is. A triplázásunkkal viszont most sem voltam elégedett, várom azt a meccset, amikor extrán dobunk kintről, mert képesek vagyunk rá: örülnék, ha ez éppen most lenne. Nem szabad sokat hibáznunk ahhoz, hogy meglepetést okozzunk. Sokat jelent a keddi győzelem, hiszen így még hétfőn Szegeden biztos játszunk egy meccset. Nagy önbizalmat adhat nekünk a keddi siker, hiszen néhány nap után egy huszonötpontos vereségből álltunk fel. Teljesen más arcunkat mutattuk hazai pályán, ebben sokat segítettek a szurkolóink is – mondta a meccs előtt Szrecsko Szekulovics, csapatunk edzője.

Hat nap alatt tehát harmadjára is összecsapunk a Falcóval, péntek estére pedig valaki már csupán egyetlen győzelemre lesz majd a döntőbe jutástól.

(Fotó: szeged.hu, Szabó Luca)