Vereség Kecskeméten

Hat ponttal kaptunk ki a KTE vendégeként.

Nehezen lendültünk játékba a szezonbeli harmadik edzőmérkőzésünkön: a Kecskemét hamar meglépett, és ugyan nagy erőket mozgósítva sikerült visszajönnünk a meccsbe – sőt, a végén még vezettünk is, de a KTE megnyerte a mérkőzést. Ezúttal is sok lehetőséget kaptak a fiatalok, viszont Vágvölgyi Ákos térdproblémái miatt nem kevesebb időt töltött a pályán.

Csapatunkból Juhos Levente emelkedett ki: a válogatott összetartásán részt vett erőcsatár a mellett, hogy a legeredményesebb játékosunk volt, hat lepattanót és egy-egy gólpasszt, valamint blokkot tudhatott magáénak.

Legközelebb szerdán 18 órától az újszegedi sportcsarnokban a Debrecent fogadjuk.

KTE-Duna Aszfalt – Naturtex-SZTE-Szedeák 72-66 (25-17, 18-15, 12-21, 17-13)
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok.
KTE: Wittmann 7/3, Mészáros 2, Djeraszimovics 14/3, Dramicsanin 24/12, Karahodzsics 4. Csere: Molnár M. 6, Dimics 15/3, Molnár D. Edző: Forray Gábor.
Szedeák: Boltics 1, Wirth 10/3, Davis 7, Juhos 13/6, Sulovics 4. Csere: Green 9, Révész 6, Kerpel-Fronius 10/6, Vágvölgyi, Bonifert 4, Mayer 2, Goldring. Edző: Andjelko Mandics.

Andjelko Mandics: – Két ellentétes félidőt játszottunk, az elsőben nem voltunk elég agresszívak védekezésben, álmosan kezdtünk. A szünet után feljavultunk hátul, a második félidőben úgy játszottunk, ahogy szeretnénk, majd egy kiélezett meccset játszhattunk a Kecskeméttel. Ezúttal is mindenki kellő lehetőséget kapott.

A mérkőzés teljes statisztikája: