Zalába látogatunk

Egy győzelemmel áll jobban ellenfelünk, mint mi.

Idegenbeli mérkőzéssel folytajuk a bajnokságot, szombaton 18 órától a Zalakerámia ZTE KK vendégei leszünk.

A zalaiak eddig két idegenbeli mérkőzésüket nyerték meg, (Kaposvár és Sopron) viszont mindhárom hazai találkozójukat elbukták, miután legutóbb a Pécs is nyerni tudott a ZTE vendégeként – előtte az Oroszlány és a Szolnok is győztesen távozott a Zala megyei székhelyről.

A ZTE-nél nemrég a keretben is változás történt, miután szerződést bontottak az irányító poszton bevethető Emanuel Ubillával: így Bencze Tamás együttesének keretét jelenleg négy külföldi játékos alkotja.

Legutóbb nagy csatában maradtunk alul a Debrecen együttesével szemben: hiába vezettünk nem sokkal a rendes játékidő vége előtt, a DEAC előbb hosszabbításra mentette a meccset, majd a ráadásban be is húzta azt, így 1–6-al állunk hét fordulót követően ; míg a ZTE 2–5-el várhatja a szombat esti találkozót.

Az biztos, hogyha úgy játszunk, mint a DEAC elleni mérkőzés nagy részében, akkor lesz esélyünk a győzelemre idegenben is – viszont azok a hibák, amely végül a vereséget okozták, aligha férnek majd bele Zalaegerszegen.

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzést Praksch Péter, Csabai-Kaskötő Brigitta és Goda László vezeti, míg ellenőrként Várhalmi Zsolt László működik közre.

(Fotó: Török János)