Zsíros Péter velünk marad

A 2024-25-ös idényben is csapatunkban játszik Zsíros Péter.

A 2024-25-ös szezonban is csapatunkban szerepel Zsíros Péter. A 29 éves játékos tavaly érkezett az SZTE-Szedeákhoz, és a szezon során 7.6 pontot, valamint 3.6 lepattanót átlagolt, a triplákat pedig 44%-kal értékesítette.

– Minden rendben volt a klubnál, és voltak persze megkeresések, de úgy éreztem, itt van a legjobb helyem, és örülök, hogy a továbbiakban is képviselhetem a Szedeákot – mondta Zsíros Péter.

Hallottam, hogy egy kiváló, családias közeg van a klubnál, ezt egy szezon után bátram ki merem jelenteni, valóban így van! Nagyszerű társasággal ismerkedtem meg, és remek érzés volt, hogy a szurkolóink jóban-rosszban támogattak bennünket, és elkísértek bennünket minden idegenbeli mérkőzésünkre is. Voltak csodálatos pillanataink a szezonban, gondolok itt a két Falco elleni győzelemre, és a kupában szerzett ezüstéremre. Persze, mindannyian szerettünk volna a rájátszásban szerepelni, de nagyon sűrű volt a mezőny, bárki odakerülhetett volna a legjobb nyolcba. A kupahétvége után volt egy kisebb hullámvölgyünk, de sikerült összeszednünk magunkat. Örülök, hogy megmutattuk az igazi arcunkat és bebiztosítottuk a helyünket az A csoportban, mert úgy gondolom, a Szedeáknak az A csoportban van a helye! – tette hozzá játékosunk.

A keretünket érintő hír, hogy Mucza Tamás távozik csapatunkból, a 24 éves kosaras a Budapesti Honvédban folytatja karrierjét – Tominak köszönjük a szezonban nyújtott teljesítményét, és további sok sikert kívánunk!

(Fotó: Faragó Imre)